Image

WORKSHOPS

Per workshopronde volg je één workshop. Je kunt zelf kiezen waarin jij je wilt verdiepen. Hieronder vind je een overzicht van thema's  en praktische oplossingen.

De parodontale nazorg (ook wel parodontale ondersteunende behandeling) wordt onterecht gezien als een makkelijk onderdeel van de parodontale behandeling. Het meeste werk zit er immers op? Maar juist deze fase is de meest belangrijke fase om te zorgen dat er geen verergering in parodontale conditie optreedt. Wat bepaalt wat de nazorg inhoudt en vooral ook: wie deze nazorg uitvoert? Wordt dat bepaalt door de (rest)pocketdiepte? Of ligt het genuanceerder? Tijdens de workshop van Kina hoor je wie er voor nazorg zorgt en waar dat van afhankelijk is. Kina Timmer-Tjakkes, mondhygiënist en praktijkmanager De Parodontoloog, directeur Parodontologica, De Parodontoloog

Wat heeft men geleerd na het bijwonen van deze sessie?

  • Aan welke voorwaarden een patiënt moet voldoen om de “nazorg in te gaan”.
  • Uit welke onderdelen een nazorgbehandeling bestaat.
  • Wie er voor de nazorg zorgt en waar dat van afhankelijk is.

Kina Timmer-Tjakkes, eigenaar verwijspraktijk voor parodontologie en implantologie De Parodontoloog

Op dit moment is er geen cao voor tandartsassistenten. Dat betekent dat je zélf mondig moet zijn richting je werkgever, bijvoorbeeld als je (nieuwe) afspraken maakt over je contract. Daarom kan het fijn zijn om te weten wanneer je in je recht staat. Na het volgen van deze workshop weet je meer over ons als vakbond, wat je rechten en plichten zijn én krijg je concrete tips voor tijdens je (arbeidsvoorwaarden)gesprek! Wat heeft men geleerd na het bijwonen van deze sessie?

  • Wat is/doet CNV Zorg & Welzijn (voor jou)
  • Wanneer sta je in je recht als tandartsassistent
  • Goed beslagen ten ijs komen tijdens je arbeidsvoorwaardengesprek

Roos Albers, Consulent Starters & Studenten CNV Zorg & Welzijn

Invulling volgt