Expo StanbyDag

DE EXPO

De Expo maakt onderdeel uit van de StandbyDag. Diverse bedrijven en organisaties op het gebied van de tandheelkunde en aanverwante bedrijfsvoering presenteren zich op de Expo. De exposanten bieden je uitgebreide informatie en staan je graag te woord over de nieuwste producten, diensten en tandheelkundige ontwikkelingen. Tijdens het evenement is er ruim de gelegenheid om de expo te bezoeken in één van de pauzes.

SPONSOREN

 

schülke’s missie is het bestrijden van besmettingsrisico's voor mens en materiaal met een breed assortiment van speciale producten, advies van experts en betrouwbare service. 

Edin is de grootste zelfstandige opleider in de tandheelkunde in Nederland.  Hun diensten bestaan hoofdzakelijk uit na- en bijscholing voor tandartsen, mondhygiënisten, tandartsassistenten en praktijkmanagers.

 

Loser & Co behoort tot de grootste distributeur van kwalitatief hoogwaardige tandheelkundige producten in Duitsland. 

Op Tandartsplein vind je alles voor een stralende lach en een gezond gebit. Van tandpasta tot elektrische tandenborstels en van mondwater tot floss, ragers en monddouches. Tandartsplein heeft alles voor de perfecte verzorging van jouw gebit en mond. 

 

Hofmeester Dental is sinds 1978 een gevestigde naam in de dentale wereld. Vanaf het moment dat de familie Hofmeester de overstap maakte van de banden naar de tanden is Hofmeester Dental niet weg te slaan uit de dentale wereld.

Dentalair is dé gespecialiseerde groothandel voor de tandheelkundige markt. Zij leveren al ruim 50 jaar dentale apparatuur, equipment en verbruiksmaterialen aan tandartsen, mondhygiënistepraktijken en poliklinieken voor kaakchirurgie. 

 

Sunstar Oral Company International B.V. loopt voorop met innoverende en kwalitatief hoogstaande producten en diensten, die bijdragen tot het vergroten van een efficiëntere mondhygiëne.

DentCoach richt zich op tandheelkundige professionals, klassikale trainingen gericht op het opleiden en coachen worden gegeven waarbij kwaliteit, bekwaamheid de grondslag is voor de verdere groei van een beroepsbeoefenaar

 

De MondMaatje App geeft de patiënt toegang tot specifieke op hem of haar toegesneden informatie en instructies welke thuis in een ontspannen omgeving kunnen worden nagezien. De gekoppelde webshop levert de patiënt alle voorgeschreven hulpmiddelen met enkele vingerklikken thuis.

Het helpen van tandheelkundige professionals en patiënten kan alleen als je in oplossingen denkt. Bij Cavex denken we daarom niet alleen in losse producten maar in hoogwaardige systemen die je een totaal oplossing bieden.

 

Dental Clinics is een initiatief van tandartsen voor tandartsen. In 2007 besloten enkele tandartsen zelf hun visie op teamsamenwerking in de tandheelkunde vorm te geven: een modern teamconcept waarin alle tandheelkundige specialismen onder één dak samenwerken.

Dentaid BeNeLux heeft zich ontwikkeld tot een gevestigde waarde binnen de tandheelkunde op het gebied van mondverzorgingsproducten. Zij richten zich op de introductie en verkoop van kwalitatief hoogstaande, patiëntvriendelijke oplossingen voor diverse mondproblemen.

 

Dental Care Professionals is sinds 2007 actief in de mondzorg met werving en selectie, praktijkbemiddeling en advies. Hun aanpak kenmerkt zich door een persoonlijke en betrokken benadering en een professionele werkwijze.

Met CB12 mondwater neutraliseer je jouw adem in plaats van deze enkel te maskeren. CB12 bevat zink en chloorhexidine. De unieke combinatie van deze actieve ingrediënten heeft een synergetisch effect: samen zorgen ze ervoor dat de gassen die een onaangename ademgeur veroorzaken, geneutraliseerd worden en niet vrijkomen, 12 uur lang. 

 

Bright Dental is dé specialist in professioneel tanden bleken. Door het optimaliseren van tanden bleken op de praktijk, kan men de beste service aanbieden. Dankzij verschillende tanden bleek producten en verschillende protocollen is er voor elke vraag een uniek antwoord.

 

SPONSORPAKKETTEN

Hieronder vind je een overzicht van de sponsorpakketten. Heb je zelf een idee waarmee je in het oog wenst te springen bij de deelnemers?
Wij geven alle mogelijkheden de ruimte en denken graag met je mee.

 Voor meer sponsormogelijkheden op de StandbyDag kun je contact opnemen met Gertjan Verhoog, per mail of  telefonisch via 030-638 37 65

Sponsorpakket A
  • Stand van 8 m²
  • Een eigen workshop
  • Logo’s op de folder, website en openingsdia
  • Full color advertentie
  • Vijf toegangskaarten
Sponsorpakket B
  • Stand van 8 m²
  • Logo’s op de folder, website en openingsdia
  • Full color advertentie
Sponsorpakket C
  • Non-profit organisatie
  • Stand van 4 m²