INFO EN LOCATIE

Datum en locatie

De 34e StandbyDag vindt plaats op zaterdag 7 november 2020 in het Spant in Bussum.

Deze locatie is makkelijk bereikbaar met zowel openbaar vervoer als de auto, en ligt vlakbij de uitvalswegen naar de A1 en A27. Rondom Spant is ruimschoots gratis parkeergelegenheid aanwezig. Daarnaast is Spant goed bereikbaar met de trein, met het treinstation Bussum Zuid op loopafstand.

Coronaproof StandbyDag

De veiligheid van onze deelnemers staat voorop. Vanwege de richtlijnen vanuit het RIVM zijn er maar een beperkt aantal kaarten beschikbaar.  Meer informatie over de maatregelen vindt u hier >

Voor wie?

De StandbyDag is bestemd voor de tandarts-, preventie- en orthodontieassistent, balie-assistent, officemanager, mondhygiënist, docent opleiding tandartsassistent, onderwijsinstructeur en receptioniste.

Tarieven

 • 155,- per persoon (excl. btw) - regulier tarief
 • 125,- per persoon (excl. btw) - vroegboektarief - t/m 30 juni 2020

  Deze kosten zijn exclusief btw, maar inclusief complete catering met Piazza d'Oro koffie, Pickwick Slow Tea, verse jus d'orange, American cookies en gebak, uitgebreide lunch en vers fruit.
  Direct na inschrijving voor de StandbyDag ontvang je een factuur.

  Inschrijven

  Je kunt je inschrijven door onderstaande button aan te klikken. Na inschrijving ontvang je een bevestiging en separaat een factuur.

  Studiebelasting

  De StandbyDag staat gelijk aan een studiebelasting van 4 uur.

  Contact 

  Je vraag over

  Stel je per e-mail aan

  Of per telefoon

  Deelnemersregistratie /
  Facturatie

  Connie Willemse

  Miranda Looijen

  030 – 638 36 38

  Organisatie algemeen / Sponsoring

  Henriëtte Boven

  Manouk Mens

  030 – 638 38 21

  030 – 638 36 39

  Sponsoring

  Anouk Rondberg

  010 – 742 19 45

  Marketing / Communicatie

  Liza van Wijngaarden

  030 – 638 36 84

  Annuleren

  Jouw inschrijving is alleen schriftelijk te annuleren. Annuleer je tot vier weken voor aanvang van het event, dan brengen wij 50,- per persoon (incl. btw) aan administratiekosten in rekening.
  Meld je je binnen vier weken voor aanvang af? Dan zijn we helaas genoodzaakt het volledige inschrijfbedrag te berekenen. Overigens kan je bij verhindering ook een vervanger van jouw inschrijving gebruik laten maken.