INFO EN LOCATIE

Datum en locatie

De 33e StandbyDag vindt plaats op zaterdag 2 november 2019 in het Spant in Bussum.

Deze locatie is makkelijk bereikbaar met zowel openbaar vervoer als de auto, en ligt vlakbij de uitvalswegen naar de A1 en A27. Rondom Spant is ruimschoots gratis parkeergelegenheid aanwezig. Daarnaast is Spant goed bereikbaar met de trein, met het treinstation Bussum Zuid op loopafstand.

Voor wie?

De StandbyDag is bestemd voor de tandarts-, preventie- en orthodontieassistent, balie-assistent, officemanager, mondhygiënist, docent opleiding tandartsassistent, onderwijsinstructeur en receptioniste.

Tarieven

  • 155,- per persoon (excl. btw) - regulier tarief
  • 125,- per persoon (excl. btw) - vroegboektarief - VERLENGD T/M 31 JULI

Deze kosten zijn exclusief btw, maar inclusief complete catering met Piazza d'Oro koffie, Pickwick Slow Tea, verse jus d'orange, American cookies en gebak, uitgebreide lunch met Killer Tartines en Roasters'n Toasters en vers fruit.
Direct na inschrijving voor de 33StandbyDag ontvang je een factuur.

Groepsaanmelding

Elke 6e inschrijver van één praktijk hoeft niet te betalen. Dat gaat automatisch bij het inschrijven. Om gebruik te maken van een groepsaanmelding kun je op het aanmeldformulier onder aan de pagina op 'opslaan en extra persoon toevoegen' klikken. De 6e deelnemer uit dezelfde tandartspraktijk is gratis. De praktijk krijgt dan 1 factuur.

Inschrijven

Je kunt je inschrijven door onderstaande button aan te klikken. Na inschrijving ontvang je een bevestiging en separaat een factuur.

Studiebelasting

De 32e StandbyDag staat gelijk aan een studiebelasting van 4 uur.

Contact 

Je vraag over

Stel je per e-mail aan

Of per telefoon

Deelnemersregistratie /
Facturatie

Connie Willemse

Miranda Looijen

030 – 638 36 38

Organisatie algemeen / Sponsoring

Henriëtte Boven

Manouk Mens

030 – 638 38 21

030 – 638 36 39

Sponsoring

Gertjan Verhoog

030 - 638 37 65

Marketing / Communicatie

Liza van Wijngaarden

030 – 638 36 84

Annuleren

Jouw inschrijving is alleen schriftelijk te annuleren. Annuleer je tot vier weken voor aanvang van het event, dan brengen wij 50,- per persoon (incl. btw) aan administratiekosten in rekening.
Meld je je binnen vier weken voor aanvang af? Dan zijn we helaas genoodzaakt het volledige inschrijfbedrag te berekenen. Overigens kan je bij verhindering ook een vervanger van jouw inschrijving gebruik laten maken.