INFO EN LOCATIE

Datum en locatie
De 37e StandbyDag vindt plaats op zaterdag 9 november 2024 in 1931 Congrescentrum Den Bosch, Oude Engelenseweg 1, 5222 AA 's-Hertogenbosch. (Routebeschijving)

Inschrijven
Inschrijfformulier | 37e StandbyDag | zaterdag 9 november 2024

Tarief
€ 99,- per persoon (excl. btw) - studenten tarief
€ 149,- per persoon (excl. btw ) - vroegboek tarief (geldig t/m 30 juni 2024)
€ 189,- per persoon (excl. btw) - regulier tarief

Deze kosten zijn exclusief btw, maar inclusief complete catering. Direct na inschrijving voor de StandbyDag ontvang je een factuur.

Kom je met 5 of meer personen, neem dan contact op met Manouk Mens.

Voor wie?
De StandbyDag is bestemd voor de tandarts-, preventie- en orthodontieassistent, balie-assistent, officemanager, mondhygiënist, docent opleiding tandartsassistent, onderwijsinstructeur en receptioniste.

CEDEO StandbyDag

Cedeo erkend
Met dit klanttevredenheidsoordeel is de kwaliteit van onze congressen en masterclasses ruimschoots gewaarborgd. Cedeo is een onafhankelijke intermediair die opleidingsinstituten toetst. Lees meer over de CEDEO erkenning.

Contact 

Je vraag over

Stel je per e-mail aan

Of per telefoon

Deelnemersregistratie /
Facturatie

Klantenservice

030 – 638 36 38

Organisatie algemeen / Inhoudelijke vragen

Manouk Mens

030 – 638 36 39

Sponsoring

Sjaak Bruins

010 – 760 73 29

Annuleren

Jouw inschrijving is alleen schriftelijk te annuleren. Annuleer je tot vier weken voor aanvang van het event, dan brengen wij 50,- per persoon (excl. btw) aan administratiekosten in rekening.
Meld je je binnen vier weken voor aanvang af? Dan zijn we helaas genoodzaakt het volledige inschrijfbedrag te berekenen. Overigens kan je bij verhindering ook een vervanger van jouw inschrijving gebruik laten maken.