Image
Programma

Kun je net als wij niet wachten op dé enige echte assistentendag?
Bekijk hier het programma!

Hieronder vind je het programma van de StandbyDag van 6 november 2021. Nieuwsgierig naar het programma van 2022? Houd deze pagina in de gaten, meer informatie volgt snel!
09.30 uur

Ontvangst, bezoek aan standby expo

10.15 uur

Patiënten met lastige pijnproblemen
Elke tandartspraktijk heeft wel eens een onbegrepen pijnklacht “in de stoel gehad”. Het gaat dan om patiënten waarbij een behandeling is uitgevoerd, maar bij wie de pijnklachten daarna hetzelfde of zelfs erger zijn geworden! En waarbij de behandelaar dan ook niet meer precies weet waar de pijn wel vandaan komt.

Helaas komen onbegrepen pijnen in het hoofd-hals gebied regelmatig voor. En ondanks dat pijnklachten bijna altijd effectief en heel snel kunnen worden behandeld, ligt de focus vaak onterecht op de therapie. Het gaat echter om de diagnostiek; want alleen een correcte diagnose geeft een succesvolle behandeling. In dit halfuur leer je aan de hand van een lastige – waargebeurde – casus hoe vanuit een correcte diagnose een succesvolle behandeling volgt.

James Huddleston Slater, Tandarts-gnatholoog

10.45 uur

Wat is een mooi gezicht tegenwoordig?
De esthetiek van het gezicht krijgt steeds meer aandacht. Niet in de laatste plaats door de invloed van sociale media. Hoewel een chirurgische kaakcorrectie (osteotomie) de meest krachtige ingreep is om een gelaat te veranderen zijn er, ook binnen de MKA chirurgie, tal van andere ingrepen mogelijk om de esthetiek te verbeteren. In deze voordracht wordt daarom aandacht besteed aan de veroudering van het gezicht, aan schoonheid en schoonheidsidealen en aan diverse esthetisch chirurgische procedures zoals injectables (botox en fillers), lipofilling (vettransplantatie), liposuctie, ooglidcorrectie, wenkbrauwlift, facelift, liplift en alloplastische implantaten.

Johan Jansma, MKA-chirurg, afdelingen MKA UMCG en Martini Ziekenhuis, Groningen

11.15 uur

Pauze en bezoek Standbyexpo

11.45 uur

Workshopronde 1
Bekijk alle workshops >>

12.45 uur

Lunchpauze en bezoek Standby expo

13.45 uur

Workshopronde 2
Bekijk alle workshops >>

14.45 uur

Pauze en bezoek Standby expo

15.15 uur

Inspirerende afsluiting: Vertel je verhaal – door Anna Drijver
In deze leuke afsluitende lezing neemt Anna Drijver (bekend van onder andere de serie Undercover) je mee in haar verhaal. Met interactieve oefeningen krijg je tips en techniek hoe je je lichaam en stem beter gebruikt voor een goede eerste indruk en effectievere communicatie.

Anna Drijver, (stem)actrice, model, schrijfster en zangeres (bekend van o.a. de series Undercover en Nieuwe Buren)

16.15 uur

Einde programma

*Programma onder voorbehoud van wijzigingen