Image
SPREKERS


Victor Mids |  arts, illusionist en MINDF*CKER

Hij is hét kijkcijferkanon van de zaterdagavond op NPO1, met wekelijks meer dan 2 miljoen kijkers. Hij verbaasde mensen als Mark Rutte, Ilse de Lange en Matthijs van Nieuwkerk. Van zijn eerste boek zijn inmiddels meer dan 100.000 exemplaren verkocht en ook in Duitsland heeft hij inmiddels groot succes. Afgelopen jaar stond hij maar liefst 6 keer in een stijf uitverkochte AFAS live met zijn eigen theatershow. Hij is arts, illusionist en MINDF*CKER Victor Mids!


Dien Gambon | tandarts-pedodontoloog, docent UMCG afd kindertandheelkunde, gastmedewerker ACTA afd Orale Biochemie

Dien Gambon studeerde in 1986 af aan de R.U.U. Ze was lange tijd werkzaam in de algemene praktijk en Centra voor Bijzondere Tandheelkunde. In 2005 startte ze met de Bambodino Kinderpraktijk waar ze tot 2018 werkzaam was. In 2011 promoveerde ze op het onderwerp: Tanderosie bij kinderen: risicofactoren in het dagelijks leven in de 21ste eeuw. Momenteel werkt ze als docent UMCG-CTM afd Kindertandheelkunde en doet ze onderzoek aan de afdeling Orale biochemie van ACTA. Ze publiceert regelmatig tandheelkundige artikelen en geeft presentaties op congressen. Daarnaast is zij redacteur bij het tandartsenblad Tandartspraktijk.


Dr. Arie Hoeksema | tandarts-geriatrie Winschoten

Arie Hoeksema is in 1991 als tandarts aan de RUG afgestudeerd. In 1993 heeft hij zich gevestigd als tandarts algemeen practicus in Winschoten. Daarnaast is hij sinds 1991 parttime werkzaam in de tandheelkundige zorg aan kwetsbare ouderen in diverse verpleeghuizen in zijn regio. In 2016 is hij vanuit de afdeling MKA en Bijzondere Tandheelkunde van het UMCG gepromoveerd op het proefschrift “Oral health in frail elderly”.
Naast zijn aanstelling bij de MKA als senior onderzoeker en cursusleider is hij tevens als gastdocent verbonden aan het CTM Groningen ten behoeve van de geriatrische tandheelkunde. Begin 2017 is hij toegetreden tot de RAC van KIMO in het domein mondzorg voor ouderen.


Kina Timmer-Tjakkes | eigenaar verwijspraktijk voor parodontologie en implantologie De Parodontoloog

Kina Timmer-Tjakkes is in Groningen opgeleid tot mondhygiënist en heeft zich daarna verdiept in de parodontologie. Sinds januari 2015 is zij met haar man eigenaar van een verwijspraktijk voor parodontologie en implantologie (De Parodontoloog) in Groningen. Hiermee, en met het instituut Parodontologica wil ze collega’s zowel met zorg als met kennis ondersteunen om kwaliteit te verbeteren.


Roos Albers | Consulent Starters & Studenten CNV Zorg & Welzijn

Roos Albers heeft in 2013 haar bachelor Toegepaste Psychologie afgerond, waarna zij (na wat omzwervingen in de zorg) als consulent starters en studenten bij CNV Zorg & Welzijn is gaan werken. Zij reist het hele land door om op mbo- en hbo-opleidingen zorg- en welzijnsvragen van studenten te beantwoorden.


Roos Heuff en Ilse van Kemenade | Trainers, actrices en en partners Wilde Kastanje Training & Opleiding

Wilde Kastanje geeft al 25 jaar  Training & Opleiding in de aanpak van kindermishandeling en huiselijk geweld. In onze trainingen verbinden wij de professional met de cliënt/patiënt, diens persoonlijke omgeving en andere professionals. En; met zichzelf. Creative en dynamische trainingen voor een serieus doel: het verschil maken voor de meest kwetsbaren. De trainers van Wilde Kastanje hebben naast de kennis over communicatie bij kindermishandeling en huiselijk geweld, een HBO theateropleiding. In de trainingen komt het gezin waarmee geoefend wordt tot leven. De deelnemers een inkijkje in dat wat de personages nou het meeste hielp om weer een stapje vooruit te komen. 


Christo Boxum | Orthodontist, Orthodontiepraktijk Heerenveen

Christo Boxum is sinds 2007 orthodontist en heeft een eigen praktijk in Heerenveen. Hij deed zijn opleiding in Groningen waar hij ook een aantal jaren het onderwijs voor tandheelkunde en mondhygiëne heeft verzorgd. Daarnaast zit hij is een aantal besturen in het vakgebied en helpt mee met het organiseren van congressen en nascholing over orthodontie.


Martijn ten Have |  Sales&Marketing Manager,  GC Europe, Benelux department

Martijn is al 23 jaar werkzaam binnen de tandheelkunde, waarbij hij diverse functies heeft mogen bekleden bij diverse fabrikanten en dealers. De laatste 12 jaar is hij in dienst bij GC Europe, department benelux, als Sales & Marketing Manager. Een onderdeel van zijn huidige functie is het afstemmen van de informatievraag vanuit de tandheelkundige markt op de mogelijkheden die GC kan bieden. Zijn doel met betrekking tot dit onderwerp, MIH, is bekendheid geven aan dit wereldwijd groeiende probleem binnen de algemene praktijk. Graag geeft hij hierbij ook adviezen over hoe men deze indicatie kan behandelen en het leven van deze kinderen kan verbeteren. De samenwerking van de fabrikant en de tandheelkundige professie staat voor mij hierbij voorop.