StandbyDag
SPREKERS


Dien Gambon | tandarts-pedodontoloog, docent UMCG afd kindertandheelkunde, gastmedewerker ACTA afd Orale Biochemie

Dien Gambon studeerde in 1986 af aan de R.U.U. Ze was lange tijd werkzaam in de algemene praktijk en Centra voor Bijzondere Tandheelkunde. In 2005 startte ze met de Bambodino Kinderpraktijk waar ze tot 2018 werkzaam was. In 2011 promoveerde ze op het onderwerp: Tanderosie bij kinderen: risicofactoren in het dagelijks leven in de 21ste eeuw. Momenteel werkt ze als docent UMCG-CTM afd Kindertandheelkunde en doet ze onderzoek aan de afdeling Orale biochemie van ACTA. Ze publiceert regelmatig tandheelkundige artikelen en geeft presentaties op congressen. Daarnaast is zij redacteur bij het tandartsenblad Tandartspraktijk.


Kina Timmer-Tjakkes | eigenaar verwijspraktijk voor parodontologie en implantologie De Parodontoloog

Kina Timmer-Tjakkes is in Groningen opgeleid tot mondhygiënist en heeft zich daarna verdiept in de parodontologie. Sinds januari 2015 is zij met haar man eigenaar van een verwijspraktijk voor parodontologie en implantologie (De Parodontoloog) in Groningen. Hiermee, en met het instituut Parodontologica wil ze collega’s zowel met zorg als met kennis ondersteunen om kwaliteit te verbeteren.


Roos Albers | Consulent Starters & Studenten CNV Zorg & Welzijn

Roos Albers heeft in 2013 haar bachelor Toegepaste Psychologie afgerond, waarna zij (na wat omzwervingen in de zorg) als consulent starters en studenten bij CNV Zorg & Welzijn is gaan werken. Zij reist het hele land door om op mbo- en hbo-opleidingen zorg- en welzijnsvragen van studenten te beantwoorden.